WEB UI is loading very slow

Anamika's Avatar

Anamika

12 Sep, 2017 04:33 AM

Hi Team,

I installed Arachni "arachni-1.5.1-0.5.12-windows-x86_64" successfully on my system and it was working fine till yesterday's morning.
I restarted the "arachni_web.bat" to start the server, but now the UI is taking too much time to load.

Could you please help me on this, whether the issue is from Arachni or with my machine's settings.

Thanks,
Anamika

  1. Support Staff 1 Posted by Tasos Laskos on 12 Sep, 2017 04:33 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    Did this behavior occur after use?
    If you open a fresh installation does this happen again?

  2. 2 Posted by Just another us... on 28 Mar, 2018 09:32 PM

    Just another user's Avatar

    It happens when it have a lot of reports. But I suppose that the dashboard should only load the list of few reports rather than showing or loading all of them at once.

  3. Support Staff 3 Posted by Tasos Laskos on 04 May, 2018 08:58 AM

    Tasos Laskos's Avatar

    The WebUI hasn't been actively maintained for a while and my attention has shifted to the new engine for a long time but I can take a look if it's causing problems.

    But, the images in the doc file contain no info, did you forget to include more?

Reply to this discussion

Internal reply

Formatting help / Preview (switch to plain text) No formatting (switch to Markdown)

Attaching KB article:

»

Already uploaded files

  • Arachni.docx 271 KB

Attached Files

You can attach files up to 10MB

If you don't have an account yet, we need to confirm you're human and not a machine trying to post spam.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac

Recent Discussions

13 Aug, 2018 01:14 PM
07 Aug, 2018 04:15 AM
02 Aug, 2018 05:11 PM
01 Aug, 2018 08:06 PM
01 Aug, 2018 02:50 PM