Arachni Web on OS/X Not Running

John's Avatar

John

09 Nov, 2016 11:31 PM

I am trying to get Arachni running on OS/X 10.12.1 and not having any luck.

The error I am getting is:

/Users/johngomez/arachni/system/gems/gems/ffi-1.9.10/lib/ffi/library.rb:133:in `block in ffi_lib': Could not open library 'libcurl': dlopen(libcurl, 10): image not found. (LoadError) Could not open library 'libcurl.dylib': dlopen(libcurl.dylib, 10): Symbol not found: _sqlite3_intarray_bind
Referenced from: /System/Library/Frameworks/CoreData.framework/Versions/A/CoreData

Any thoughts or guidance would be greatly appreciated. I am running Arachni as "sudo ./bin/arachni_web"

I could have sworn I had it running and now after not using it for a while it is not running.

  1. Support Staff 1 Posted by Tasos Laskos on 10 Nov, 2016 08:13 AM

    Tasos Laskos's Avatar

    Hello,

    What version are you using?
    Are the nightlies working?

  2. 2 Posted by John on 10 Nov, 2016 01:39 PM

    John's Avatar

    Hi -

    Arachni version – 1.4 with UI v. 0.5.10

  3. Support Staff 3 Posted by Tasos Laskos on 11 Nov, 2016 12:54 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    Do the nightlies work?

  4. Support Staff 4 Posted by Tasos Laskos on 28 Nov, 2016 03:23 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    Fixed in the nightlies.

  5. Tasos Laskos closed this discussion on 28 Nov, 2016 03:23 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac