autologin plugin can't reach a login page

bewell's Avatar

bewell

15 Jul, 2015 11:38 AM

Hey,

I'm using the latest version and got very strange problem. The autologin plugin can't reach the login page, all that it comes back with is--

Browser: Response for 'https://ims-testing.bentley.com/IMS/Account/Login' never arrived.

I can reach the login server and I can even start a separate scan on it, everything's fine. Somehow the autologin call can't complete the form, because it doesn't get the response from server.
My command looks like this:
./arachni https://myapp--plugin autologin:url='loginapp/Account/Login',parameters='username=Username&password=Password',check='Profile' --http-user-agent='Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64)' --output-debug 3

where I could search for clues?

  1. Support Staff 1 Posted by Tasos Laskos on 15 Jul, 2015 07:08 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    Can you try with the nightlies please?
    If that doesn't work pasting the output of --output-debug=3 might help, alternatively I'll need to personally check out the situation.

  2. Support Staff 2 Posted by Tasos Laskos on 21 Jul, 2015 09:10 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    There is a JS error in the page, I see it in the FireBug console.
    I think this causes the login to fail, can you please address it and retry?

  3. Support Staff 3 Posted by Tasos Laskos on 30 Sep, 2015 02:54 PM

    Tasos Laskos's Avatar

    Closing due to lack of feedback, please provide the requested information if you'd like me to pursue this further.

  4. Tasos Laskos closed this discussion on 30 Sep, 2015 02:54 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac